Játssz velünk anyereményekértmég ma!

Játékleírás

Idén ősszel egy rendkívüli nyereményjátékkal készültünk Nektek, ahol minden résztvevő nyer egy 30%-os kedvezményt biztosító kuponkódot, amit “B” kategóriás elméleti tanfolyamra használhat fel online beiratkozás esetén, illetve három szerencsés nyertes nagyértékű ajándékutalványt nyerhet autósiskolánkban december 18-án!

Weboldalunk nemrég megújult, teljes egészében új külsőt kapott, ezért most a játék ezen a platformon fog zajlani. A játékban való részvételhez nincs más dolgod, mint ezen az oldalon az alábbi űrlapon jelentkezni. Neved és e-mail címed magadása után bekerülsz a Brandjogsi virtuális kalapjába, ahonnan december 18-án három szerencsés nyertest sorsolunk ki. A kuponkódot jelentkezés után e-mailben küldjük ki.

Tovább a regisztrációhoz

I.

nyertes 200.000 forint értékű ajándékutalványban részesül

II.

nyertes 100.000 forint értékű ajándékutalványban részesül

III.

nyertes 50.000 forint értékű ajándékutalványban részesül

A játékban mindenképpen megéri játszani, ugyanis az utalvány átruházható, így szuper karácsonyi ajándék lehet, és akár online KRESZ tanfolyamra, elsősegélynyújtó tanfolyamra, valamint vezetési órákra is felhasználható.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, játssz velünk még ma!

A nyerteseket december 19-én, hétfőn e-mailben fogjuk értesíteni, ahol 7 napon belül kell felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben a nyertes nem jelentkezik hét nap múlva újra sorsolunk. A nyerteseket Instagramon és Facebookon is közzé tesszük.

Köszönjük, ha hírét viszed a játéknak, hogy ismerőseid se maradjanak le róla!

nyereményjáték regisztráció

Töltsd ki az űrlapot a játékhoz!